Het verhaal van Angelique

"Het allerleukste van mijn functie vind ik het met en voor mensen werken"

Angelique

Ik ben Angelique Wijnands (47 jaar), woon  in Spijkenisse. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om in de tuin bezig te zijn om zodra het het mooi weer wordt lekker met vrienden te kunnen genieten, natuurlijk gaat dan ook de BBQ aan.

Bij Goltens heb ik een dubbele functie, namelijk HR & QHSE Coordinator. Voor QHSE heb ik een administratieve en coördinerende rol, zodat we kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen, volgens de normen van de ISO 9001 en de VCA. Voor Human Resources voer ik uiteenlopende werkzaamheden uit op het gebied van personeelszaken. Van aanname tot uitdiensttreding, verzuimbegeleiding, recruitment en zo ook het opzetten van deze ‘WerkenbijGoltens’ website. Natuurlijk niet te vergeten het organiseren van de bedrijfsuitjes in samenwerking met mijn collega Patty, zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner de jubileum- en pensioneringsfeestjes!
Het allerleukste van mijn functie vind ik het met en voor mensen werken. De dienstverlenende en organiserende taken die daarbij horen zijn mij dan ook op het lijf geschreven. Ik werk vrij gestructureerd, dit is noodzakelijk om geen zaken over het hoofd te zien. Wij zijn een 24/7 bedrijf en er komen nogal eens onverwachts vragen vanuit de organisatie die snel moeten worden beantwoord, immers als je met en voor mensen werkt is er altijd wel iets dat je van tevoren niet kan voorzien.

Dit maakt mijn functie afwisselend, uitdagend en het houdt me scherp! Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden ervaar ik enorm veel vrijheid en vertrouwen vanuit het management. Je krijgt de ruimte voor je eigen inbreng en samen met de waardering die je hiervoor krijgt maakt het dat Goltens een uitstekende werkgever is.

De nuchtere sfeer die hier heerst vind ik prettig

Toen ik voor het eerst bij Goltens op gesprek kwam gaven zij mij meteen een goed gevoel door de persoonlijke benadering. Er was dan ook direct een klik en ik denk dat dat tijdens de kennismaking een van de eerste belangrijkste factoren is, dat de klik er is en dat je wederzijds een gevoel van vertrouwen ervaart. De nuchtere sfeer die hier heerst vind ik zelf heel fijn, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg! Iedereen is gelijk, we hebben elkaar nodig en we leven met elkaar mee, soms met een traan en gelukkig vaak met een lach. We zijn open en eerlijk naar elkaar, kortom we zijn een hecht team. In december wordt het alweer mijn vijfde jaar bij Goltens. Een jubileum dus!

Als ik Goltens in drie woorden moet beschrijven dan zou dat zijn: betrouwbaar, informeel en servicegericht

Lees de verhalen van mijn collega’s:

Wil je meer weten over werken bij Goltens?

Vul in:

Bellen of e-mailen kan ook:

0181 465100

vraag naar Angelique Wijnands