Het verhaal van Peter

"Ik vind het reizen het leukste aan mijn functie, want dat haalt de sleur uit het leven."

Mijn naam is Peter Opmeer (44). Samen met mijn vrouw heb ik twee kinderen. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen. Ook houd ik echt van kaartspellen. En binnenkort krijg ik een boot en ik kijk er naar uit om straks lekker te gaan varen!  

Ik ben On-Site Machinist  bij Goltens en in oktober werk ik hier alweer 10 jaar! Op locatie van de klant bewerk ik alles wat vastzit aan motoren, kranen en in de industrie met mobiele machines en door Goltens zelf ontworpen gereedschap. Dit zijn voornamelijk scheepsmotoren, zowel in de binnenvaart als in de zeevaart. Ik vind het fijn om met mijn handen te kunnen werken. Ik reis ook veel voor mijn werk, meestal binnen Europa, maar ook wereldwijd. Ik vind het reizen het leukste aan mijn functie, want dat haalt de sleur uit het leven. Je doet je werk steeds op andere plaatsen en er is enorm veel vrijheid en variatie. Daarom doe ik dit werk ook.

Ik heb voor Goltens gekozen om dat het bedrijf serieus op mij overkwam. Ik ervaar veel vrijheid in het werk dat ik doe en dat maakt het ook zo leuk.

Maar zoals gezegd, het reizen maakt mijn werk het allerleukst. Als ik voor een klus moet reizen, dan heb je maar één taak en dat is de klus/ de opdracht afronden. Als de klus klaar is, dan ben je ook echt klaar. Als je ergens op tijd klaar bent, kan je altijd wel wat leuks doen in het land waar je op dat moment werkt. Op kantoor bijvoorbeeld blijf je altijd wel bezig naar mijn idee.

Bij Goltens mag je zijn wie je bent

Goltens biedt ook veel vertrouwen. Vaak ben je alleen of samen met een collega op reis, dat brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Ik vind Goltens ook een goede werkgever, mede doordat zij rekening houden met ieders situatie. Bij Goltens mag je zijn wie je bent. Er is een gemoedelijke sfeer in het bedrijf. Ik heb niet het gevoel dat ik iets moet, het komt echt uit mijzelf. De sfeer bij ons is heel goed en we zijn ook een hecht team. 

Als ik Goltens in drie woorden moet omschrijven, dan is dat: verrassend, betrouwbaar en fijn.

Lees de verhalen van mijn collega’s:

Wil je meer weten over werken bij Goltens?

Vul in:

Bellen of e-mailen kan ook:

0181 465100

vraag naar Angelique Wijnands.