Het verhaal van Robin

"Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik de klanten voorzie van een oplossing voor hun probleem."

Ik ben Robin Roeland (42). Ik ben getrouwd met mijn vrouw en samen met onze kinderen wonen wij in Spijkenisse. In mijn vrije tijd sport ik graag, maar ik vind het ook leuk om met vrienden en familie samen te zijn.

Ik ben net benoemd tot Operations Manager. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de Operations afdeling en daarmee voor alle technische aspecten binnen Goltens.

Ik werk al heel lang bij Goltens, dit jaar vier ik mijn 25-jarig jubileum. Ik heb ook twee keer stage gelopen bij Goltens, eigenlijk ben ik dus helemaal onderaan begonnen. In 1996 kwam ik stage lopen bij Goltens en een jaar later mocht ik in dienst komen als Onderhoudsmonteur. Ik heb zowel in de binnen- als buitendienst gewerkt en zo op bijna alle afdelingen ervaring op kunnen doen. Ik heb dit een paar jaar gedaan en daarna ben ik naar kantoor verhuisd. Ik heb eerst een tijdje de tijdregistratie en facturatie verwerkt. Ook heb ik toen ervaring op mogen doen door het vervangen van een bedrijfsleider voor ongeveer een half jaar.

In 2000 hebben wij een reparatiebedrijf in Rotterdam overgenomen. Daar heb ik ook een tijdje voor gewerkt. Ik heb natuurlijk de tijdregistratie en facturatie gedaan maar al snel kwamen er veel taken bij zoals de planning. 

Daarnaast ging ik de bedrijfsleider assisteren maar die ging weg na een paar jaar en toen heb ik dat zo’n drie jaar in me eentje gedaan. In 2008 ben ik samen met Goltens naar Spijkenisse verhuisd. Eerst had ik de verantwoordelijkheid voor één afdeling en daarna werd ik langzamerhand ingewerkt op het gebied van On-Site Machining, door de toenmalige bedrijfsleider. Zodoende ben ik uiteindelijk doorgegroeid bij Goltens in al die jaren.

Bij Goltens zijn wij echt een team, wij doen alles samen en in overleg.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik de klanten voorzie van een oplossing voor hun probleem. En wanneer ik hun zo goed mogelijk kan helpen, dan geeft dat mij echt voldoening. Ook zijn mijn werkzaamheden breed en afwisselend. Ik ken het bedrijf door en door, dat komt natuurlijk door de jarenlange ervaring en het werken voor en met de verschillende afdelingen.

Goltens is een bedrijf dat altijd het beste met de medewerkers voorheeft.

Als ik Goltens in drie woorden moet beschrijven dat is dat: vrij, groot en betrouwbaar. Er heerst echt een goede sfeer bij ons. 

Lees de verhalen van mijn collega’s:

Wil je meer weten over werken bij Goltens?

Vul in:

Bellen of e-mailen kan ook:

0181 465100

vraag naar Angelique Wijnands.