Het verhaal van Edwin

"Ik merk dat wij een hecht team zijn. Iedereen motiveert elkaar en we gaan er echt voor!"

Mijn naam is Edwin (30) en ik woon in Spijkenisse. In mijn vrije tijd sport ik erg graag. Ik hou ervan om Formule 1 en voetbal te kijken.

Ik ben Voorman van de werkplaats. Ik houd mij voornamelijk bezig met het overhalen van motoronderdelen en het overhalen van Purifiers op locatie. Vanuit Goltens heb ik de mogelijkheid gekregen om een training bij Mitsubishi Kokoki Kaisha (MKK) in Japan te volgen. Ik vond het leuk om voor deze training naar Japan te gaan. Ik ben er drie weken geweest. Naast de cursus heb ik in het weekend ook van het land zelf mogen genieten, dit is natuurlijk een superleuke ervaring.

Ik werk voornamelijk in de werkplaats, vooral met drukte. Maar als er tussendoor een mogelijkheid is dan reis ik ook nog weleens. Ik vind de afwisseling in het werk enorm leuk.

Op dit moment werk ik alweer 12 jaar bij Goltens. Ik ben begonnen met een BOL opleiding en kwam toen als stagiair hier in dienst, toen heb ik dit veranderd naar een BBL opleiding en zo kwam ik uiteindelijk in dienst bij Goltens. Daarna heb ik ook nog twee jaar een avondopleiding gevolgd. Goltens biedt enorm veel doorgroeimogelijkheden.

Eigenlijk zijn alle werkdagen verschillend. Het ligt bijvoorbeeld aan het aanbod en de aanvragen van de klant, voor die dag. Wat veel voldoening geeft is dat zodra we de onderdelen van een motor binnen krijgen, deze vervolgens reviseren, vervangen en opknappen en dan uiteindelijk een goed product af kunnen leveren aan de klant. Ook begeleid ik stagiaires en nieuwe medewerkers, het leuke daaraan is dat ik mijn eigen ervaringen op hen kan overbrengen.  

Als je hard werkt krijg je enorm veel kansen, zowel op werk als privégebied.

Goltens biedt de kans om dingen naar je eigen hand te zetten, vooral de vrijheid die daaraan te pas komt is erg prettig. Het is ook een persoonlijk bedrijf. Dit komt mede omdat zij erg betrokken zijn met werknemers. Als je hard werkt krijg je enorm veel kansen, zowel op werk als privégebied. De sfeer bij ons is goed. Ik merk dat wij een hecht team zijn. Iedereen motiveert elkaar en we gaan er echt voor!

Ik ben van mening dat Goltens veel te bieden heeft in meerdere richtingen. Voor iedereen valt er wel een traject uit te stippelen. Als ik Goltens in drie woorden moet beschrijven dan is dat: afwisselend, vrijheid en persoonlijk.

Lees de verhalen van mijn collega’s:

Wil je meer weten over werken bij Goltens?

Vul in:

Bellen of e-mailen kan ook:

0181 465100

vraag naar Angelique Wijnands.