Het verhaal van Ernst Jan

"Het geeft een goed gevoel wanneer alles loopt zoals bedacht en de projecten op tijd en goed afgerond worden."

Mijn naam is Ernst Jan Bakker (44 jaar), in het weekend trek ik er vaak even op uit. Ik ga dan naar het sporten van mijn kinderen kijken en daarnaast ga ik zelf mountainbiken, wielrennen of motorrijden.

Op 1 maart 2017 ben ik begonnen bij Goltens Green Technologies als Senior Project Engineer. Voor deze functie heb ik ongeveer 15 jaar als engineer werkervaring opgedaan in de Maritime sector bij verschillende bedrijven.
In juni 2022 ben ik begonnen als head of engineering department, hierin ben ik verantwoordelijk voor de afdeling engineering en doe ik de planning van de projecten. Het geeft een goed gevoel wanneer alles loopt zoals bedacht en de projecten op tijd en goed afgerond worden.
Vooral de balans tussen kantoorwerk en reizen en de werksfeer spreken mij aan bij Goltens.

Toen ik nog op school (Alfa College, MTS) zat, werd er nog met de hand getekend op een tekenbord. Daar ben ik benaderd door een detacheringsbureau om bij een bedrijf aan het werk te gaan als engineer en op die manier ben ik in het vak gerold. Vroeger wilde ik financieel onafhankelijk worden, nog steeds wel natuurlijk, maar eigenlijk wist ik niet wat ik wilde worden.
Dit werk bevalt mij en op dit moment zou ik ook nergens anders willen werken. Als ik naar mezelf kijk dan zie ik mij over 5 jaar hier nog steeds zitten!

Wat mij aan het lachen maakt: meestal ben ik degene wie de mensen aan het lachen maakt!

Favoriete vakantie bestemming?

Heb ik eigenlijk niet echt. Dit jaar gaan we weer naar Italië, maar wintersport vind ik ook fantastisch.

Lees de verhalen van mijn collega’s:

Wil je meer weten over werken bij Goltens?

Vul in:

Bellen of e-mailen kan ook:

0181 465100

vraag naar Angelique Wijnands.